Evenimente

Creat: 02.05.2011 19:09. Ultima actualizare: 16.04.2018 13:54.

Zilele Mărțișorului sunt organizate în cadrul unităților de învățământ din comună, unde copii de toate vârstele împreună cu îndrumătorii lor celebrează venirea primăverii.

Pe 8 Martie cu ajutorul copiilor înscriși în cadrul învățământului preșcolar și școlar celebrăm zâmbetul, gingășia, generozitatea și dăruirea ei – a femeii de toate vârstele prin spectacole, activități artistice și creative.

„Ziua Muncii“ – 1 mai, o sărbătorim cu toții prin diverse activități distractive.

Hramul lăcașului de cult din localitatea Ion Corvin „Sfântul Gheorghe“ sărbătorit pe 23 aprilie, este un alt eveniment la care locuitorii comunei participă, prilej în care suntem împreună. Slujba religioasă oficiată de părintele Manolache Paul Ionuț, este precedată de masa festivă.

Hramul lăcașului de cult din localitatea Viile „Sfântul Haralambie“ sărbătorit pe 10 februarie, este un alt eveniment la care locuitorii comunei participă, prilej în care suntem împreună. Slujba religioasă oficiată de părintele Șoimaru Valentin, este precedată de masa festivă.

Hramul lăcașului de cult din localitatea Rariștea „Sfântul Dumitru“ sărbătorit pe 26 octombrie, este un alt eveniment la care locuitorii comunei participă, prilej în care suntem împreună. Slujba religioasă oficiată de părintele Scripcaru Niță, este precedată de masa festivă.

Hramul lăcașului de cult din localitatea Crîngu „Sfântul Ilie“ sărbătorit pe 20 iulie, este un alt eveniment la care locuitorii comunei participă, prilej în care suntem împreună. Slujba religioasă oficiată de părintele Iamandi Ionel, este precedată de masa festivă

Ziua națională a României sărbătorită în toată țara și nu numai, nu putea să nu fie un eveniment și pentru comuna Ion Corvin.

Ne sărbătorim ziua națională cu festivități oficiale și spectacole oferite de copii noștri.

După un an bogat, cu bune și cu rele intrăm în spiritul sfintelor sărbători de Crăciun cu colinde, colindători, datini vechi, multă bucurie și daruri multe oferite copiilor noștri și nu numai.

Anul nou îl sărbătorim cu cete de colindători, cu artificii și cu noi dorințe pentru anul nou.